Hvorfor ikke unne deg og dine ansatte en god te i løpet av arbeidsdagen?

Er du interessert i å få levert te og kaffe til din virksomhet, kan du ta kontakt med post@kosikoppen.no eller ringe på 90074034. Da kan vi gjøre avtaler om videre samarbeid.

Pyramideposer

Østerlandsk produserer pyramideposer, som er en moderne type pyramidepose, Det er stor plass inne i selve posen og det gir to vesentlige fordeler: For det første kan vi fylle pyramideposen med forholdsvis store blader og for det andre er det plass til at teen kan utvikle seg i vannet uten at pakken komprimerer seg.

Våre store bokser med 75 pyramideposer er velegnet til alle former for catering som café, restaurant, kantine og på kontorer.

Kafferisteri

Østerlandsk var de første i Danmark og blandt de første i Europa, som satset på Specialty Coffee.

Vårt kafferisteri i Skovlunde er det, man i dag vil betegne som et mikroristeri, hvor omdreiningspunkt er en Loring-kafferister, som er det absolutt beste valget, når målet er å produsere den beste kaffe.

Selv om vi er et mikroristeri, har vi allikevel en kapasitet på ca. 1 tonn om dagen.

I Østerlandsk har vi handlet med kaffe i flere generasjoner og har derfor et veldig stort nettverk av leverandører i hele verden. Også derfor er vi sikre på, at vi alltid kan levere de beste kvaliteter og den beste kaffeopplevelsen.

Økologi og kvalitet

I Østerlandsk har vi alltid satt kvaliteten i høysete med fokus på selve smaksopplevelsen.

Da vi startet med å handle te, var det ikke noe som het økologi, og heller ikke stor bruk av sprøytegift, så vi kunne konsentrere oss om utelukkende å smake oss frem til de beste teer. Det er akkurat det vi gjør i dag også, men i dag spør vi alltid våre underleverandører etter det økologiske alternativet. Hvis den økologiske varianten er av samme kvalitet, og smaksopplevelsen er topp, velger vi selvfølgelig den økologiske. Dette har motivert flere av leverandørene våre til å omlegge helt eller delvist til økologisk produksjon, og flere og flere av produktene vårer blir dermed økologiske.